Toshiba B-SA4TM Barkod Yazıcı Fiyatı

Toshiba B-SA4TM çok iyi bir performansa sahip, kullanımı kolay, teknolojik bir üründür.  Çıktı kalitesinin çok iyi olması, üst düzey endüstriyel performansı, çok yönlü dizaynı ve sahip olduğu RFID seçenekleri gibi gelişmiş fonksiyonelliği ile kullanıcılar tarafından kabul görmüş bir kaliteye sahiptir.

Toshiba’nın ergonomik tasarımı ile  B-SA4TM sessiz ofis ortamlarına rahatça uyumlu bir şekilde çalışır. Yoğun endüstriyel iş ortamlarında baskı kalitesinin çok iyi olması ve performansı ile kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılar.

Endüstriyel bir yazıcının performansıyla aynı derecede olan B-SA4TM masa üstü yazıcı kategorisinde yer alır. Gelişmiş çıktı kalitesiyle, bağlantı olanaklarını geniş ağ bağlantı ara yüzü ile kullanıcılarına sunar. paralel, USB 2.0 ve dahili LAN standart; seri, wireless LAN ve RFID arayzüleri (UHF) opsiyoneldir.

Bu seri Toshiba olsun olmasın Zamana meydan okuyan B-SA4 serisi tümlu bir şekilde çalışarak zamana meydan okur. Güçlü BCI özelliğine sahip olması  ile B-SA4TM TPCL veri akışı olmaksızın baskı yapabilir.

LCD ekranında bulunan  kolay takip edilebilir menüsü ile BSA-4’ün kurulumu ve kullanımı çok basittir. Yapısı ile her yere koyulabilir ve yerden tasarruf etmemizi sağlar. Gelişmiş tasarıma sahip mekanizması ile pratik bir şekilde malzeme yüklenebilir.

200 dpi’lık yazıcı kafasına sahiptir. B-SA4TM kolaylıkla 300 dpi’lık yazıcı kafasıyla yükseltilebilir. Bu yönüyle piyasada çok nadir bulunan ürünlerdendir.

Yazılımı ve Malzemeleri Toshiba ürettiği için önceki modelleri ile uyumludur. B-452 ve B-231 yazıcıların mevcut olan sarf malzemesi stoğunun değiştirilmesine ihtiyaç yoktur.

B-SA4TM  ergonomik  yapısı ile  ana servis parçalarına ulaşımı basittir. Yazıcı kafıkla çıkarılabilir.Herhangi bir mühendis eli değmeden kullanıcılar yazıcı bakımını kendileri yapabilir. Böylece bakım masraflarından da tasarruf edilmiş olur.

Kompakt görünümü ve sahip olduğu metal ve plastik kaplama alternatifleri ile her türlü ofis ortamı için idealdir. Yapılandırma konusunda çok esnektir. Cutter ve peel-off modülleri ön kapağın içine yerleştirilir ve yazıcı kompakt yapısını korur.

 

SNMP Araçları

B-SA4TM  serisi varolan olanakları ile Merkezi Ağ Yönetim Paketi ile birlikte kullanıcılara servis edilir.

  • Tüm SNMP yazıcıları IP adreslerini ve seri numaralarını kullanarak ağ üzerinden kontrol etme imkanı sağlar.
  • Ağ üzerinden güncelleme ve format imkanı vardır.
  • Her yazıcının durumunu ağ üzerinden görüp her hangi bir sorun halinde müdahale etme imkanına sahiptir.

 

RFID

Toshiba’nın tüm yeni nesil endüstriyel yazıcıları RFID özelliği içerir.  Bu sayede son kullanıcılara RFID modülü alternatifi sunulurken aynı zamanda işletmelerin gelecek ihtiyaçlarına da karşılık bulacak baskı çözümleri sunulur.

Yazar: Chris Torres